"Daohua xiangli feng ye": jeugd van de integratie-innovatie

"Daohua xiangli feng ye": jeugd van de integratie-innovatie

Wacht even in de enquête.

Als er geen reactie is, vernieuw deze pagina Hunan Satellite TV National Day Special Program "Daohua Xiannli zei Feng Yeng" ballet, lied, dans, zing, anime, enz., Etc. Science, Tourism Reclame, enz., Breng een ander visueel invloed op het publiek. Als een trots van Hunan, het Pride-scherm: Xiangmi voedt ons lichaam, voeden ons hart, Xiang Yun, om onze innovatie te cre?ren.

Het speciale programma heeft een goede interpretatie van de nieuwe slogan "Youth China" in Hunan Satellite TV. Het speciale programma is in de "Vandaag is je verjaardag" Mooie melodie om het Xiangmi-verhaal te openen, de zegeningen van vele kunstenaars en landbouwwetenschappers, laat het programma kunst, wetenschappelijk en ideologisch, het hele programma wordt gevierd, vol, vol Hunxiang Kenmerken. Hunan 2020 rijstzaad gezaaid landelijk, die de landbouwprovincies en landbouwprovincies in de provincie Hunan benadrukken. "Lake Guangki Tianxia" is meer dan alleen een visitekaartje met een sterke cultuurcultuur, maar ook de kwaliteit van de rijstproductie in de perfecte combinatie van technologie en landbouw.

Belangrijke toespraak door general Secretary Food Security, Hunan Mensen begonnen met een aantal Xiangmi.

  Online Live-team komt rechtstreeks in speciale programma’s, Hunan-satelliet-tv-namen die open zijn voor Xiangmi en Xiangmi-merk, 322.185 ton verkoopprestatie is ook geweldig. Purple Circles Rice, Yongshong Pedes, Yueyang Huayong Rice, Anren Rice, Hengyang Canghan Rice en andere merken zijn groot in de show. Het literaire programma-arrangement is ook een lichte plek. Liaoning Ballet sprong op een elegant ballet, Han Xue en de liefdeslied van Aunxiang maakten mensen meer tevreden en sentimenteel, zeggende dat de kunst een jonge man te verslaafd maakte, "ik hou van je" China’s lied duwde het hele programma naar een climax! De patriottische intelligentie is geschreven in elke hoek van het podium, bloeit elk publiek.

Een verscheidenheid aan kunstvormen zijn ge?ntegreerd, aanvullen elkaar, complement, mode en positieve energie, integratie en verlies van verschillende kunstsoorten en zorgen voor de esthetische behoeften van het publiek van elke leeftijd en cultureel niveau.

  Het verhaal van een aantal Xiangmi is vol met jeugdige geur, artistieke sfeer, "zei Daohua Xiannlli dat Feng Yeng op je wacht in de wind en Mango-tv! Nieuws Details: "Lake is breed, de wereld", Hunan als de geboorteplaats van de rijstcultuur, is een geboortestad van verbergende visrijst. Om het publiek meer te maken over "Xiangmi", bevordert u de al langstaande Huxiangbian als cultuur, toon de nieuwe stijl van hedendaagse meer Xiangnong-mensen, in een uitgebreide promotie van de eerste nationale dag van de landelijke resolutie, Hunan Satellite TV "Daohua XIANGLI zei Feng Yeng "National Day Special Program. In dit programma leidt de gastheer van He Wei, Wang Han de woonplaats, Wu Bixia, Wang Lida en Ayun, Han Xue, Yu Hongchuan, Li Sini, Lin Yu, Meng Jia, Shang Wenyi, Zheng Yibin en andere gasten zal vormen Een history Xiangmi’s sterkste materi?le groep, door middel van creatieve literaire prestaties, fancy aanbeveling, interview-interactie, interpretatie van de rijstcultuur, promoten van Xiangmi van hoge kwaliteit, toon de vreugde van het oogsten van dongting visrijst met live-uitzending, echte overdracht naar duizenden huishoudens.

  技 Zuiden – Nationale studies.

Related Post